Partier fra DGT lyn

Det var selvfølgelig problemer med registreringen av trekk i partiene under lynturneringen. Det er dessverre en gjenganger som kan tyde på forstyrrelser i sensoren i brettet, i følge DGT sine sider, mest sannsynlig metallramme under bordplaten ettersom trekkene er like i internminnet i brettet som de som ble overført til pcen. Alikevel er det en del partier jeg har klart å rekonstruere basert på informasjonen i rådataene og gjentangende mønster på hvilke trekk den har misforstått. Det er dermed ikke noen garanti for at det er 100% korrekte partier, og jeg har problemer med å finne ut hvilke spillere som spilte hvilke partier (gjør det noe lettere at Christiansen vant alle unntatt 1). Noen har jeg klart å forstå, fordi de kommer før og etter mitt eget, i uavbrutte sekvenser. Når jeg har fått konstruert opp så mye som mulig vil jeg publisere samlingen. Partier jeg er relativt trygge på er mitt eget, AH Bøe, Dalberg, Ryen, Barton, Risting og A. Jensen. Denne godbiten er fra Jensen, med hvit! Finn det beste trekket.

6 kommentarer til “Partier fra DGT lyn

  1. Dag Ulvin

    Stod ved siden av da Anders og Johann-Sebastian gjorde muntlig etteranalyse. Hørte hva Johann-Sebastian sa var beste trekk så diskvalifiserer meg selv 🙂

    Svar
  2. Thomas Pronstad Innleggsforfatter

    Hehe, hvis jeg sender deg en stilling, vil du klare å si om det er fra ditt parti med JS? I så fall vil jeg klare å identifisere litt flere partier. Kan ta et kritisk øyeblikk.

    Svar
    1. Dag Ulvin

      Det burde gå greit. VIl du ha nøkkelinfo så er det katalansk der svart (meg) ender upp kvalitet under men med en knalløper i a8-h1 diagonalen som komp.

      Svar
  3. Anders

    Så faktisk trekket under partiet. Men hade ikke mot, evne og tid til gjøre trekket. Resonerte at etter Dg3 står jeg vil likevel best ?! Så ja mot og evne sviktet her.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.