Sesongfinale

Vårens siste klubbkveld ble arrangert i går. Klubbens lynhaier stilte i stor stil og det ble en nervepirrende kamp i toppen. Fredrik, Thomas og Ole Jørgen tok tidlig henholdsvis et halvt, helt og helt poeng fra Dag. Fredrik og Thomas spilte remis i 1. runde, OJ og Thomas remis senere og Fredrik slo OJ. Dermed var det duket for en spennende sluttspurt der ingen avga fler poeng. Fredrik tok med det 1. plass med 11/12 på Berger-kvalitet foran Thomas med OJ et halvt poeng bak. For de spesielt interesserte: Bergerkvalitet beregnes ved å ta motstanderes poengsummer og gange med resultat, f.eks får Fredrik 1 * 10,5 for seier mot OJ + 0,5 * 9,5 for remis mot Dag, og Thomas 0,5 * 10,5 (OJ) + 1 * 9,5 (Dag). Som dermed sender Fredrik foran.

Full resultatliste: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromSesongfinalelyn2017-LillestromSjakklubb_2

Oppsummert turneringsvinnere i løpet av sesongen:

Hurtig Januar: Francisco Gonzales
Lyn Årsmøte: Thomas Pronstad
Hurtig Mars: Thomas Pronstad
Lyn Mars: Thomas Pronstad
Hurtig April: Dag Ulvin
Lyn mai: FM Inge Sandstad Skrondal
Tidshandicap: Ole Jørgen Aannestad
Vårturnering: Audun Kvam
Sesongfinale : Fredrik Rekkedal

7 kommentarer til “Sesongfinale

    1. Åge

      Kan jo kansje deles opp i 2 grupper på spillekveldene så slipper de med høy ranking og kaste bort tiden med å spille med oss som ikke er der (ennå😀). Ser at det kan bli lite utfordrende av og til.

      Svar
      1. Thomas Pronstad Innleggsforfatter

        Var ikke det jeg mente. Jeg vitset med at Dag antakelig pleide å vinne alt uten noe særlig motstand. Om jeg spiller 8 partier hvorav 4 av dem er svært vanskelige betyr ikke det at det er uten verdi å spille de 4 siste.

        Det handler også om utvikling for nye spillere. Hvis vi deler kan det ha både positive og negative effekter. Det vil være bra med jevnere resultater og mindre utslag av «full pott» og null poeng. For læring er det ikke nødvendigvis bra.

        Svar
    2. Dag Ulvin

      Flere medlemmer er bra uansett hvor gode de er. De nye medlemmene har løftet klubben på alle måter også toppnivået. Om det gjør at jeg ikke vinner de fleste turneringene lever jeg godt med det.

      Svar
  1. Terje Wahl

    Det har vært en veldig fin sesong. Plutselig har klubben flere spillere som presterer 2000 på en god dag, enda flere har begynt, og de nye rating-listene vil trolig være positive for mange av oss. Oslo-spillere er interessert i å ta turen ut hit, og lokalet er supert. Imponert over hvor raskt og effektivt Thomas fikk oss inn i FIDE-systemet. God sommer til alle, og god bedring til Zdenek som fikk blått øye. Jeg vil fortsette å skrive noen nyheter eller artikler her på web-siden i juni.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.