Lynmandag

Seks spillere stilte opp mandag i den stille uken for uformell lynsjakk uten alt for strenge regler, med prating underveis og kandidat-turneringen i Berlin på mobiltelefonen. Sluttresultatet ble:

 1. Dag: 9,0 / 10
 2. Sveinung: 5,5
 3. Max: 5,0
 4. Zdenek: 4,5
 5. Fredrik: 4,0
 6. Terje W: 2,0

Klar favorittseier til Dag altså, som bare tapte det ene partiet mot Zdenek. Sveinung tok andreplassen og Max knep tredjeplassen, etter at Terje W stjal et helpoeng mot både Zdenek og Fredrik.

Ellers var det diskusjon om ny teori for 4-bondeangrepet mot Alekhins forsvar, klassisk 4-springerspill, og en gambit hvis navn jeg ikke skal røpe her, da han som overrasket meg med den kanskje vil bruke den igjen mot noen andre spillere utover i sesongen.

3 kommentarer til “Lynmandag

 1. Fabiano

  Hmmm..ser at jeg nok har blitt kreditert et poeng for lite, men det byr jeg på, pratesjakk er tross alt en uhøytidelig affære 🙂

  Svar
   1. Terje Wahl Innleggsforfatter

    Ja, og etter grundig detektivarbeid tror vi at vi har funnet feilregistreringen. Men tatt i betraktning at både Google, Facebook, Cambridge Analytica og diverse organisasjoner på tre bokstaver allerede har lastet ned og arkivert den publiserte resultatlisten vår, så vil det trolig bare skape internasjonale forviklinger dersom vi publiserer en ny resultatliste nå. Juryen har derfor besluttet å holde den virkelige resultatlisten hemmelig inntil videre … he-he.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.