En hurtig mandag i april

Det var innspurt både her og der denne mandagen: I Baden-Baden vant Caruana foran Carlsen og Vachier-Lagrave, mens i Skedsmohallen vant Pronstad foran Aannestad og Rekkedal. Og på Åråsen vant LSK 1-0 over Start.

Thomas vant alle sine 6 partier, og fikk dermed den største framgangen (+28) på FIDE-ratingen i hurtigsjakk, men også Rolf (+18) og Ole Jørgen (+12) rasket med seg mange ratingpoeng hos FIDE. Og på de tre elektroniske toppbordene gikk hele 18 partier ut i cyberspace!

Her er hele resultatlisten:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromHurtigApril2018-LillestromSjakklubb

Og ellers? Jo, undertegnede (Terje W) klarte visstnok å overse muligheten til å sette den andre Terje matt i ett trekk, i følge tilskuere og motspiller. Grrr …

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.