Vellykket Ski-tur i pinsen

Totalt 58 deltakere hadde funnet veien til Ski for «Follosjakken Grand Prix Hurtig nr 2» lørdag 19. mai. Det var to klasser, med 6 partier på 15 min + 5 sek. Sola skinte, og resultatmessig var jeg godt fornøyd med 3,5 poeng av 6 mulige. Det ga 13.plass blant 40 deltakere i Gruppe B, og det skal gi en framgang på 16 ratingpoeng på hurtigsjakken hos FIDE:

I A-klassen var vår gamle kjenning Francisco Silva Gonzales favoritt, og han vant suverent med 6 strake seire. Ellers kan nevnes at den unge Bærumsspilleren Gunnar Brandshaug Dale – som besøkte Lillestrøm Sjakklubb i Skedsmohallen i september i fjor – nå stormer oppover på ratinglistene og tok en 7.plass i A-gruppen på Ski, ubeseiret.

Her er alle resultatene:

http://tournamentservice.com/invitation.aspx?TID=FollosjakkenGrandPrixHurtig22018-Follosjakkforening

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.