Lynsjakk-resultatene fra NM

Det var hele 6 Lillestrøm-spillere med i lynsjakk-NM, som ble arrangert nest siste dagen på Landsturneringen. Ingen av våre spillere gikk videre fra sine innledende grupper, den nærmeste var Zdenek som med 5,0 poeng tok en fjerdeplass i gruppe 2C med en pen rating-prestasjon på 1718 (+2).

Rating-messig fikk Åge Ringstad (+9) i Klasse 3 og Anders Jensen (+8) i Klasse 2 best betalt for sin lynsjakk-innsats, mens Audun Kvam (Klasse 1), Sven Harberg (Klasse 2) og Terje W (Klasse 4) var i det gavmilde hjørnet når det gjelder rating-poeng.

Terje hadde gruppevinneren nede for telling med massevis av offiserer og en ny dronning, men tapte på tid i det motstanderen bare hadde en løper igjen – og det var teoretisk mulig å konstruere en matt …

Her er resultatene:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMilynsjakk2018-MossSchakklub

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.