Østlandsserien runde 1

Lillestrøm slo 1911 sitt 2.lag 3-1.

Dag startet med en overbevisende seier mot Kenneth Gvein på 1. bord. Ikke lenge etter vant Thomas mot Max Dahl. Audun tapte deretter mot Silje Bjerke på 2. bord. Fredrik loste trygt i land med seier mot August Berntsen-Øybø. En god start på årets serie.

3 kommentarer til “Østlandsserien runde 1

  1. Dag Ulvin

    Flott! Lurte på hvordan det gikk med Fredrik til slutt. Han ble etterlatt alene med et sluttspill 2 bønder opp, avgjørende for matchresultatet. VI burde kanskje ha en samtale i klubben om en spiller bør være alene igjen i lokalet mens lagkamper fortsatt ikke er avgjort. Men vel blåst av Fredik som åpenbart mestret situasjonen forbilledlig.

    Svar
  2. Paul Mariner jr.

    Herlig start mot et av de bedre lagene i denne divisjonen! Må innrømme at det hadde vært moro å få spilt gjennom partiene på de tre øverste bordene med kommentarer av de involverte. Er det kanskje noe som lar seg gjøre?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.