Nesten Max uttelling

Etter to runder av klubbens vårturnering er det bare to spillere som står med full pott på 2 poeng, nemlig Zdenek og Max. Akkurat nå sier Turneringsservice at Max har en ratingprestasjon på 2604. Men strengt tatt mangler det vel noen stormestre i feltet for å snakke om mulighet for noe GM-napp …

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromVarturnering2019-LillestromSjakklubb

Også i lynsjakken som ble spilt etter at hengepartiene var unnagjort mandag, gjorde Max og Zdenek det meget bra. Aller øverst endte imidlertid Ole Jørgen, som var i meget bra lynform etter søndagens jo-jo parti i lagkampen mot Hamar. For øvrig rasket Kyrre, Tom og Knut med seg mange rating-poeng denne kvelden.

Førstkommende mandag blir det et enkelt årsmøte og deretter fri spilling eller en improvisert turnering.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.