Lyn og regn og torden

Spillelysten var tydeligvis stor hos mange etter ferien. For selv om det egentlig er en uke til sesongen starter, så viste det seg at Skedsmohallen var åpen og 10 ivrige spillere satte seg ned til en improvisert lynsjakkturnering. Ut bøttet regnet ned på fotballspillere og friidrettsfolk, mens sjakkspillerne syntes dette var utmerket sjakkvær.

Thomas Pronstad var i det umulige hjørnet denne kvelden, og tok imponerende 9/9 i lynsjakken. Fredrik og Zdenek fulgte på de neste plassene. … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LSKK-19aug2019-Berger-LillestromSjakklubb

Etter at Thomas hadde reist, tok noen av de gjenværende en 5 runders ekstraturnering. Her endte Mohammed og Ole Jørgen helt likt … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Ekstra2019-LillestromSjakklubb

… og til slutt vant Ole Jørgen det avgjørende armageddon-partiet.

2 kommentarer til “Lyn og regn og torden

  1. Fredrik

    Det virker som vår lille improviserte plan om å gi Thomas lett spill for å gjenreise hans selvtillit fungerte 😁

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.