Fra Skedsmohallen til World Cup

GM Johan Sebastian Christiansen fortsetter å imponere i FIDE World Cup turneringen i Sibir. De fire langsjakk-partiene så langt har endt med to seire mot Wojtaszek (2739) og to remiser mot Alekseenko (2671). I det første partiet mot russeren Alekseenko trodde Christiansen at han skulle ha hvite brikker, men plutselig satt han der med svarte brikker uten å ha studert russerens åpningsrepertoir …

For nye medlemmer kan vi nevne at Christiansen i mai 2017 besøkte oss på en lynsjakk-kveld en mandag, og spilte mot en rekke av klubbens medlemmer på elektronisk brett. Her ser vi sluttstillingen i partiet mellom Knut Johnson (hvite brikker) og Johan Sebastian Christiansen. Såvidt jeg husker, så tapte Knut på tid her etter 21…Tfe8. Men hvem stod egentlig best i denne stillingen?

K Johnson – J S Christiansen (lynsjakk, 2017)

Runde 2 i årets klubbmesterskap spilles mandag. Vi gjør som forrige gang: Rundeoppsettet trekkes kl 18:00 og partiene starter så snart bordkortene er utlagt.

Dersom man blir forsinket, så har man inntil 1 time på seg til å komme for å gjøre det første trekket. Men vi må vite kl 18:00 hvem som skal spille denne runden!!!

Altså – dersom du skal spille på mandag: 

  • Enten er du i lokalet kl 18:00
  • Eller så ringer du før kl 18:00 og sier at du skal spille, men blir forsinket. Da tar vi deg med i trekningen av denne runden.

Telefon: Thomas:  957 82 364 / Terje W: 90 12 48 50

For øvrig gjorde Dag Ulvin og Jonas L Heggedal fin innsats i lynsjakk hos Oslo Schakkselskap på torsdagskvelden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.