Resultater fra seriesjakken

Denne helgen gikk de siste rundene i seriesjakken rundt om i landet. Den største overraskelsen var nok at OSS – med en lang rekke stormestre – nå rykker ned fra Eliteserien.

En annen overraskelse var at Lillestrøm-1 tapte 1,5 – 2,5 mot Stjernen-33 i hjemmekampen på lørdag. Der røyk nok førsteplassen i denne divisjonen. Førstelaget hevet seg med borteseier 2,5 – 1,5 mot Indre Østfold på Askim søndag, og endte dermed på 9 poeng etter 7 runder. Vår nye spiller Ludy Sousa debuterte med en fin seier i denne siste serierunden. Og dermed ble det andreplass til Lillestrøm-1, hårfint foran Strømmen-1.

Alle resultatene i andredivisjon finner dere her (Gruppe 2. Div B): … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Ostlandsserien2019-20201og2div-NorgesSjakkforbund

Vår storspiller Dag Ulvin gikk gjennom også denne sesongen uten å tape noe parti. Men det så ganske stygt ut i svart-partiet mot Erik Aarnes fra Stjernen denne lørdagen. Datamaskinen sier matt i 13 trekk for Hvit her. Sterkt gjort av Dag å kontre inn en seier i det partiet!

Datamaskinen sier matt i 13 trekk … men det var Svart som vant partiet!

Vårt andrelag avsluttet sesongen med å tape 0-4 hjemme mot Strømmen-2 søndag. Partiene pågikk ganske lenge på de to nederste bordene, men til slutt ble gjestene for sterke. Og vi endte faktiske helt nederst på tabellen:

Alle tallene finner du her (Gruppe 4. Div C): … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Ostlandsserien201920204div-NorgesSjakkforbund

Følgende diagram er kanskje litt symptomatisk for denne helgen:

Oooops, der ble dronningen min fanget! (Bruun – Wahl 1-0).

2 kommentarer til “Resultater fra seriesjakken

 1. Dag Ulvin

  Fin oppsummering av siste helg. Det er lurt å se det positive i det some ble klubbens verste helg i seriesjakken for året. Vi, meg inkludert, spilte rett og slett ikke bra nok. Blant veldig mange flakseseiere gjennom 40 år som sjakkspiller vant jeg min heldigste seier noensinne. Når selv ikke slik flaks holder da ender vi omtrent der vi fortjener.

  Svar
  1. pronstad

   Vi får ta med oss at vi var veldig nærme likevel. Hadde jeg klart å kapitalisere på den gode åpningen i stedet for å velge en forferdelig variant hadde vi rykket opp. Det var mye av det samme i 3. div første gangen vi kunne rykke opp, og så gikk det på andre forsøk. Neste år!

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.