Resultater fra cyberspace

Lillestrøm Sjakklubbs første on-line turnering foregikk på mandag, som erstatning for klubbkvelden i Skedsmohallen. Det ble spilt i to timer, lynsjakk med betenkningstid 5 min + 3 sek, og med stor aktivitet i chat-feltet. Til slutt ble seierspallen slik:

Her er de tre på seierspallen. Men hvem er de …?

Det ble altså en knusende seier til «mackfighter». Og i ettertid har en rekke aktører – inkludert Al Qaida og IS – stått fram og påtatt seg æren for å ha spilt under pseudonymet «mackfighter» i denne turneringen. Nå skal man ikke ta noe for gitt i disse data-virus-tider, men redaksjonen mener å ha god grunn til å tro at det er Thomas Pronstad som fortjener applausen, flankert av henholdsvis Ole Jørgen og Anders Jensen.

Vanligvis blir man disket for å ta telefonen under sjakkpartier, men i dette tilfellet burde det neste ha vært motsatt. I hvert fall forsvant det brått et tårn for meg da telefonen ringte. Og det er nå også vitenskapelig bevist at det ikke er noen god ide å ha CNN surrende i bakgrunnen, for plutselig var Trump der og stjal noe av hjernekapasiteten.

Men uansett: Takk til arrangøren, og god bedring til alle som er smittet av enten sjakkfeber eller corona-virus.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.