En stille vår

Selv om vaksine-lokalet for Lillestrøm Kommune nå er flyttet fra Skedsmohallen til Varemessen, så er det fortsatt full korona-stopp for klubbkvelder og fysiske turneringer inntil videre. Men hold ut – ting vil bli bedre i løpet av året!

Magnus Carlsen & Co er i gang igjen med ny nett-turnering, vi får se om han klarer å slå Wesley So i finalen denne gangen.

Vi ønsker GM JSC god bedring, etter at han plutselig måtte på sykehuset i stedet for å spille mot stormestere.

Noen av våre medlemmer er aktive i nettsjakkens verden. Selv liker jeg best å spille med 24 timers betenkningstid på Chess.com, men jeg hoppet inn på en lynsjakk-turnering på Lichess forrige dagen. Og ikke for å skryte, men det gikk faktisk ganske bra …

He-he. 5/5 og prestasjon på 2053. Noen bedre sist uke …?

1 kommentar til “En stille vår

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.