En forsiktig oppstart 31 mai

Det er lenge siden sist, men fra og med mandag 31 mai er det igjen mulig å møte tredimensjonale spillere med analoge sjakkbrikker i Kafeteriaen i Skedsmohallen. Vi starter ytterst forsiktig denne første mandagen, med korona-regler fra Sjakkforbundet og ytterligere føringer utsendt på email fra Dr. Barton i dag. Vi må sette opp brettene i god avstand fra hverandre. Vi tar en diskusjon i lokalet om hvilken betenkningstid som skal brukes. Oppmøte kl 18 for de som føler seg friske.

Ellers ute i verden, så spiller Carlsen og So nå finale i en stor nett-turnering, Simen Agdestein klarte nesten å kvalifisere seg for FIDE World Cup, Sjakkforbundet håper fortsatt på at man skal kunne arrangere Landsturneringen i Bergen i juli (det vil bli tatt en avgjørelse i løpet av få dager), og Gjøvik har invitert til langsjakkturnering midt i august. Dere finner nyhetene her:

https://bergensjakk.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.