Dag med 7/7

Vi hadde bare 2 timer til rådighet denne mandagen, men turnering ble det: Lynsjakk 3 min 2 sek med åtte deltakere. Favoritten Dag Ulvin tok 7 strake seire, inkludert en vinst i siste runde mot den unge utfordrer Vetle, som imponerte med 4,5 poeng og andreplass, foran Per Emil på 4 poeng. For øvrig var det ingen som gikk poengløse hjem denne kvelden, og i beste lynsjakk-tradisjon var det mye rart som skjedde på brettet. De øvrige deltakerne var Zdenek, Enrique, Terje, Anders og Filip. Og Dag hadde mange gode sjakk-tips til våre nye medlemmer.

Som nevnt tidligere, er det andre som har booket kafeteriaen mandag 30 august. Zdenek og jeg sjekker i løpet av uken om det er mulig å oppdrive et annet rom i Skedsmohallen å spille i den dagen. Endelig beskjed vil bli gitt i løpet av helgen.

Vi håper på mer normale forhold i Skedsmohallen fra 6 september. Innen den tid har vi også terminlisten for høstsesongen klar.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.