Jevnt i rolig lyn

Etter søndagens lagkamp (som Lillestrøm vant etter seire på tredje- og fjerdebordet, samt remis på andrebordet) – og innimellom VM-partiene i Dubai – så hadde 11 av klubbens medlemmer funnet veien til Skedsmohallen denne mandagen. Det var uratet lynsjakk (3 min + 2 sek) på programmet, med meeeget liberale regler når det gjelder mobiltelefon og kommentering ved bordet.

Fra resultatlisten kan nevnes at Fredrik vant denne kvelden, på samme poengsum som Thomas. Vetle imponerte med tredjeplass, og var den eneste som tok et poeng mot Fredrik.

Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Rolig-lyn-des-2021-LillestromSjakklubb

Det er ikke sjakk i Skedsmohallen mandag 13. desember.

Når det gjelder mandag 20. desember, så får vi se an korona-situasjonen litt før vi tar en endelig avgjørelse. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Og mens vi snakker om korona – nå er vi gang med utdeling av pokaler for fjorårets klubbmesterskap! Og premier for årets klubbmesterskap kommer etter hvert.

Vi begynner også å tenke på terminlisten for vårsesongen. Foreløpig ser det bra ut med tilgjengelighet av lokalet på mandagene.

Det vil også bli gjort en gjennomgang av hvem som skal stå i klubbens medlemsliste ved inngangen til det nye året.

Det bør holdes et årsmøte med valg av nytt styre i februar. Vi er veldig glad for at det gamle styret fortsatte i sine verv gjennom pandemi-året 2021 uten noe årsmøte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.