Opprykk!

Søndag møtte Lillestrøm Nordstrand 2 i avgjørende kamp om opprykk til 1. divisjon. Forutsetningene var at LSK rykka opp med seier, Nordstrand rykka opp om de vant og ved 2-2 rykka sannsynligvis Sarpsborg opp, evt LSK.

Kort oppsummert utvikla matchen seg slik: Dag-Flemming Christenson (2200) avsluttet først med remis etter ca 3 timer i et temmelig tørt parti på 1.bord. Rett etterpå vant Ivar mot Tor Gulbrandsen (2000) på 3. bord i et fint parti der vår mann pressa motstander sakte bakover. Ludy slo deretter Bror Thanke (2100) i et flott, kreativt parti på 2. bord. Dermed spilte det ingen rolle at Audun tapte på 4.bord etter å ha slitt lenge.

Opprykket var klart!

7 kommentarer til “Opprykk!

    1. Thomas Pronstad

      Har faktisk spilt kvalifiseringsoppgjør til Eliteserien mot Tromsø med Trondheimsstudentenes sjakklubb for mange år siden. Det gikk ikke veien. Vi er nok et par hakk unna å kunne hevde oss i 1. divisjon for øyeblikket. Målsetning for neste år får være å holde seg i divisjonen tror jeg. Er nok krevende nok.

      Svar
  1. Dag Ulvin Innleggsforfatter

    Det kan også legges til at Ivar avslo et tidlig remistilbud. Lagkaptein ble forespurt, og etter en rask kikk på stillingen fikk Ivar selv bestemme om han ville godta remistibudet. Tilbudet ble avslått, noe som helt klart viste seg svært så korrekt, og avgjørende for matchutfallet.

    Svar
  2. Ivar Chavannes

    Bra vi rykket opp – vi får bare gjøre vårt beste neste sesong og se hvor det ender… Var i likhet med Thomas med på opprykkskamp med Nordstrand mot Stavanger, da Magnus uventet dukket opp, og vi tapte…og da hadde Nordstrand to stormestre og en IM.
    Dag: Jeg hadde nok avslått remistilbudet uansett hva du hadde foreslått; litt tidlig med remis etter noen trekk med hvit og alt i det blå… 😉

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.