Sandefjord del 2

Etter en herlig kveld med fotball, øl og god mat, litt prepp og noe søvn var det duket for et talent etter frokost. Helland fra Porsgrunn holder 2400+ på lichess, men hans fide rating henger litt etter på 1710 (han tok med seg nye 50 nå). Vi spilte et rimelig korrekt parti som ebbet ut med doble løperpar og 3 mot 3 bønder på den ene flanken og remis.

Siste runden var mot en spiller fra SK 1911 som bød på 1. f4. Tror dette var rekord på når jeg må begynne å tenke på egen hånd. Etter det jeg vil kalle for en hollandsk reversert fikk jeg en behagelig fordel i midtspillet, men min motstander hadde potensial for et kongeangrep. Etter noen upresise trekk fikk hun angrepet i gang, men kanskje litt preget av presset underveis kom et trekk som taper forsert direkte.

Dermed ble fasiten 4 av 6 med ett tap mot FM Gangrud og omtrent ingen ratingendring. Noen partier kommer etter hvert.

Kurbadet 2022

Hvits siste trekk var Td1, (bedre var Sxe5) og nå har svart en vinnende kombinasjon.

Én kommentar til “Sandefjord del 2

  1. Audun

    Bra gjennomført turnering, Thomas!
    Tipper det dreier seg om det løse tårnet på d1. Svart bør prøve å åpne diagonalen for løpersjakk på h2:
    1,- Lxf3 2. Dxf3 e5 fulgt av Lh2+

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.