Mange interessante resultater

Det har vært mye sjakk rundt om i landet den siste uken. Her er noen resultater:

Enrique var eneste Lillestrøm-spiller i Senior-NM i Hurtigsjakk, som ble spilt på Konnerud ved Drammen. Etter dårlig uttelling i Klasse 50+ på lørdagen, kom han sterkt tilbake utover på søndagen. Totalt 4/9 og et stykke ned på resultatlisten. http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMHurtigsjakkforseniorer2022-Konnerudsjakklubb

Terje W. spilte remis i siste runde i OSS høstturnering tidligere i uken, og endte dermed med 1 seier, 4 remis og 4 tap. Ratingprestasjon 1353, som ga en liten framgang i langsjakk. https://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=OSSKlubbmesterskap2022B-OsloSchakselskap

Tien har vært i Molde denne helgen sammen med sine døtre Chloe Elisabeth (10 år) og Thea Alexandra (7 år), som begge har deltatt i Ungdoms-NM i sjakk. Jentene representerer klubben Dragulf, og de gjorde en kjempefin innsats gjennom turneringen der det ble spilt fire hurtigsjakk-partier og fem langsjakk-partier i de yngste klassene. Chloe Elisabeth scoret 4/9 mens Thea Alexandra scoret 5/9 i sin klasse. I denne yngste klassen ble for øvrig Dragulf-spillerne Astor (som slo Åge i 4.divisjon sist helg), Birk (som tapte for Tarek) og William (som tapte for Elvis) henholdsvis nr 3, 4 og 5.

Fra samme turnering kan nevnes at vår gamle kjenning GM JSC vant den eldste klassen (der han var storfavoritt) med 7/7. En annen kjenning, Strømmen/Sørum-spilleren Ask Amundsen, spilte meget godt i sin aldersklasse og tok andreplassen der. Ask var den eneste som vant mot Tromsø-spilleren som vant klassen. http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NMforungdom2022-MoldeSjakklubb

For de som ønsker å spille mye ratet lynsjakk eller hurtigsjakk fram mot jul, så er det mange muligheter:

  • Bærum lynsjakk 26. november
  • Oslo-mesterskap lynsjakk 6. desember
  • NTG Lyn-NGP 10. desember
  • Oslo-mesterskap hurtigsjakk 11. desember

Se detaljene om påmelding til disse turneringene på nettsiden Bergensjakk: https://bergensjakk.no

Men først: Siste runde i klubbmesterskapet vårt spilles mandag 21/11 kl 18:00!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.