Vårsesongen er unnagjort

Thomas Pronstad var ustoppelig i vårsesongens siste lynsjakk-turnering. 11 spillere var med da turneringen startet, og i tillegg kom både Fredrik og Roger innom underveis. Det var meget jevnt om andreplassen mellom Trond og Ole Jørgen.

Velkommen til Rune, som besøkte klubben vår for første gang, og scoret 3 seire.

Her er resultatlisten med de spillerne som startet turneringen: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Juni-Lyn-2023-LillestromSjakklubb

Dette var siste kvelden i Skedsmohallen før sommerferien. Vi regner med å starte opp igjen mandag 21. august. Mer informasjon om dette, og høstens terminliste, vil komme i løpet av sommeren. Det vil også komme noen oppdateringer her på klubbens nettside med resultater fra sommerens turneringer. Det er foreløpig registrert planlagt Lillestrøm-deltakelse i disse turneringene:

  • SpringerOffer Hurtig NGP, Oslo, 17 juni
  • Landsturneringen, Oslo, 1-8 juli
  • Gjøvik Grand Prix, 11-13 august

Vi har satt merkelapper på brett, klokker og brikkeposer/esker i tilfelle arrangørene av Landsturneringen trenger å låne noe sjakk-utstyr av klubben vår til arrangementet i Oslo. I skrivende stund er hele 583 spillere påmeldt til Landsturneringen, så der trengs det mye brett, brikker og klokker.

God sommer!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.