Jevnt i FIDE-lyn

Det ble spilt FIDE-ratet lynsjakk på fem bord i Møterom-4 denne mandagen. Det var 11 deltakere, og aldersspennet var fra litt under 10 år til litt over 65 år. De beste lå noe nærmere midten av aldersfordelingen: Per Emil vant mot Thomas Pronstad, Thomas vant mot Ole Jørgen, og Ole Jørgen vant mot Per Emil. Men i tillegg stjal gambit-villige Thomas Ryen et helpoeng fra Ole Jørgen, og dermed ble Per Emils seier i innbyrdes oppgjøret mot Thomas P. utslagsgivende blant de to som endte på 9/10 poeng.

Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromLynSeptember2023-LillestromSjakklubb

Resultatlisten er innsendt til Sjakkforbundet for videresending til FIDE for rating. Av de yngste kommer nå både Sriraj og Thea til å få sin første offisielle lynsjakk-rating på neste måneds ratingliste fra FIDE, mens både Chloe og pappa Tien har god framgang. Men først og fremst gratulerer til Per Emil, som nå også stormer oppover på rating-listene.

Rating-siden hos FIDE finner dere her: https://ratings.fide.com

Mandag 2. oktober kl 18:00 har vi det moro med uratet lynsjakk, der det er lov å småprate litt underveis. Det er også mulig for andre enn klubbens medlemmer å komme for å prøve seg ved sjakkbrettet og snakke litt med klubbens spillere mandag 2. oktober.

Vi har booket kafeteria-lokalet alle mandagene framover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.