Fem runder unnagjort

Rundene 3-5 i klubbmesterskapet ble spilt i løpet av oktober, og her er intet avgjort. Etter fem runder leder Thomas P. med 4 poeng, foran Tarek (3,5), Ole Jørgen (3) og Zdenek (3). Nå er det slutt på at det deles ut fraværsremiser, så her må folk møte opp i de to siste rundene dersom man har ambisjoner om å bli klubbmester.

I runde 5 ble det spilt på fem bord. Arne Hugo debuterte i turneringen med remis mot Thomas Ryen. Det ble også remis mellom Trond og Tarek på toppbordet, mens Zdenek, Knut og Anders vant sine partier. Runde 3, 4, og 5 er nå sendt inn til Sjakkforbundet for FIDE-rating ved månedsskiftet.

Søndag 29. oktober spiller Lillestrøm – Moss i Østlandsseriens 2.divisjon, i Skedsmohallen kl 12:00.

Oppgjøret mellom Strømmen og SK1911-2 kommer til å bli spilt der samtidig, siden våre naboer i Strømmen Sjakklubb fikk trøbbel med sitt vanlige spillelokale denne søndagen.

Mandag 30. oktober spiller vi FIDE-ratet lynsjakk-turnering i Skedsmohallen kl 18:00.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.