Klubbmester 2023: Thomas Pronstad

Det ble favorittseier på de to øverste bordene i siste runde av klubbmesterskapet i langsjakk, og dermed gikk Thomas Pronstad til topps foran Tarek Spreemann. Thomas avga bare et halvpoeng underveis, og presterte på 2100-nivå.

I kampen om bestemannspremien for spillere med rating under 1500, vant Per Emil et fartsfylt oppgjør mot Tommy Furuknap, mens Knut måtte nøye seg med remis mot Terje. Per Emil kommer til å få en fin FIDE-rating i langsjakk ved kommende månedsskifte.

Vi gratulerer vinnerne! Og vi takker alle de som har deltatt underveis!

Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromHostturnering2023-LillestromSjakklubb

De to neste mandagene spiller vi klubbmesterskapet i hurtigsjakk (10 min + 5 sek). Totalt skal vi spille 10 runder, fordelt over to kvelder. Dette er første gang vi kårer en klubbmester i hurtigsjakk.

I vårsesongen skal vi for første gang arrangere et klubbmesterskap i lynsjakk.

Vi vurderer også å arrangere et Romeriksmesterskap i lynsjakk med inviterte gjester fra naboklubbene, men dette er ikke endelig bestemt enda.

For øvrig kan vi gratulere Thea Alexandra Homtako som Oslomester for jenter i klasse mikroputt. Thea og Chloe spiller nå for Lørenskog Sjakklubbs Ungdom.

2 kommentarer til “Klubbmester 2023: Thomas Pronstad

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.