Halvveis i Hurtig-klubbmesterskapet

På grunn av jobb, flyturer, fotballkamp og sykdom var det færre deltakere enn planlagt i kveldens fem første runder av klubbmesterskapet i hurtigsjakk. Men spenning i toppen er det, der Per Emil leder et halvt poeng foran Zdenek, med Arne Hugo, Trond og Tom halvpoenget bak der igjen: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromKlubbmesterskapihurt2023-LillestromSjakklubb

Det er fortsatt mulig for andre medlemmer å spille de fem siste rundene, som går mandag 27. november. Man går da inn i turneringen med to fraværs-remiser, og kan dermed maksimalt score 6 poeng. Så her er intet avgjort.

Runde 6 – 10 spilles mandag 27. november kl 18:00.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.