Høstferie-lynsjakk

Det var ni spillere som ignorerte høstferien og stilte til start i en uformell lynsjakk-turnering på klubbens åpne dag den siste mandagen i september. Thomas Pronstad vant alle sine partier i turneringen, og gikk til topps foran Ole Jørgen, Amir og Even.

Her er hele resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Host-Lyn-2024-LillestromSjakklubb

Etterpå var det trening, der noen øvde på avansert matt-setting med løper og hest, mens det var nybegynner-opplæring på et annet bord.

Denne uken skal Terje spille lynsjakk i Nortekk Superlyn-turneringen hos OSS i Oslo på tirsdag … https://tournamentservice.com/enrolled.aspx?TID=NortekkSuperlynoktober2024-OsloSchakselskap

… og Sipehr skal spille i Dragulf-barnesjakk-turneringen i Oslo på fredag:

https://tournamentservice.com/enrolled.aspx?TID=DragulfBGPMrPanda2024-NTGSjakklubb

Også mandag 7. oktober er det åpen dag i Lillestrøm Sjakklubb, denne gang med hurtigsjakk (10 min + 5 sek) på programmet. Dørene åpnes kl 18:00 og kveldens turnering starter kl 18:15.

Én kommentar til “Høstferie-lynsjakk

  1. Thomas Pronstad

    Burde ha avgitt et halvpoeng mot OJ i dag. Ellers interessant å se en annen tilnærming til KNB-K enn W-metoden som de fleste har lært. Lykke til med turneringer! Må si at Sipehr la opp mye feller og spilte skarpt. Med litt posisjonell erfaring i tillegg vil han bli god.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.