Uoffisielle tall etter vårturneringen

Jeg har mottatt en liste av uoffisielle tall etter vårturneringen av forbundet:

Kuriositeter: Dag har passert 2200! Knut har fått sin første norske rating på respektable 1341 og Thomas får sin første rating på 1973

(Navn, Klubb, forventet rating, antall partier)

Johnson Knut              Lillestrøm          1341    0015 
Aaneby Terje              Lillestrøm          1373    0547   
Aannestad Ole Jørgen      Lillestrøm          1498    0064       
Ulvin Dag                 Lillestrøm          2204    0815 
Dalberg Arnulf            Lillestrøm          1230    0066      
Barton Zdenek             Lillestrøm          1600    0432
Breiven Rolf              Lillestrøm          0977    0036
Pronstad Thomas           Lillestrøm          1973    0014
Jensen Anders S.          Lillestrøm          1526    0392
Kvam Audun                Lillestrøm          1912    0268
Ramsøy Sveinung           Lillestrøm          1386    0522
Wahl Terje                Lillestrøm          0989    0088

 

3 kommentarer til “Uoffisielle tall etter vårturneringen

  1. Terje Wahl

    Takk for oppdatering, Thomas. Ser at jeg fortsatt er under den norske rating-grensen på 1000. Så nå satser jeg på medalje i Klasse 5 i Landsturneringen i Stavanger i juli! (Jeg ble nr 6 for to år siden)

    Svar
  2. pronstad

    Det bør jo være innen rekkevidde det Terje. Vet du om klubben har hatt noen form for opplæring eller kursing tidligere? Med tettpakkede klubbkvelder er det ikke lett, men jeg husker vi i TSSK kjørte 1 time med litt opplæring før klubbkvelden offisielt startet. Målet var at de som ikke hadde fått grunnfjellet på plass (enkle kjente sluttspill, åpningsprinsipper, standard midtspill-ideer) fordi de startet som godt voksne kunne få hjelp.

    Svar
    1. Terje Wahl

      Det har ikke vært noen organisert kursing her så lenge jeg har vært med (jeg startet høsten 2014). Men mange gode tips etter partiene, noe som har vært svært nyttig.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.