Åge på lyn-raid i Lørenskog

Av ni spillere totalt kom tre fra Lillestrøm Sjakklubb da Lørenskog Sjakklubb arrangerte en liten Sensommer-Lyn turnering torsdag 3. august. 

Unge Elham Abdrlauf (12 år) fra OSS var suveren denne kvelden, og vant alle sine 16 partier, en FIDE-ratingprestasjon på hele 2370!

Av våre egne spillere ble Åge Ringstad den store helten, med 11,5 poeng og en FIDE-ratingprestasjon på 1695, som vil gi en framgang på +82 ved neste FIDE-rating. 

Sten Andre Jensen scoret 4 poeng og Terje Wahl 3,5 poeng, og tok henholdsvis syvende- og åttendeplassen. Her er alle resultatene: 

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=SensommerlynLorenskog2017-Lorenskogsjakklubb

Kveldens korteste parti var oppgjøret mellom Terje (hvit) og Åge. Partier som varer mindre enn 20 trekk, kalles gjerne "miniatyrer". Hva man kaller et parti som er ferdig allerede i løpet av 10 trekk vet jeg ikke, men slik var i hvertfall sluttstillingen på brettet etter bare ti trekk: 

Jeg ønsker ikke å vise trekkene i dette partiet. Grrrr!

6 kommentarer til “Åge på lyn-raid i Lørenskog

  1. Terje Wahl

   Javisst, det var et lite arbeidsuhell. Takk, der kom selvtilliten raskt tilbake!
   En annen ting, Thomas: Også i denne turneringen var det en spiller som dro hjem noen runder før slutt. Vil dette føre til at FIDE regner ratingtallene annerledes enn det som står på Turneringsservice nå?

   Svar
   1. Thomas Pronstad

    Ja, det vil dessverre føre til at turneringen vil regnes som Swiss. Dermed teller bare partier mot ratet motstand. Blir nok ikke de store forskjellene med mindre en stor del av poengene til en spiller ble tatt mot uratet motstand.

    Svar
    1. Terje Wahl

     Det var to spillere uten rating der, ja, så FIDE-tallene vil bli noe annerledes.
     Tabellen i Turneringsservice viser at jeg hadde +18 mot dem, Sten A J hadde + 10, og Åge hadde +27 mot de to.

     Svar
  1. Åge Ringstad

   Var nok bare en god dag til meg å være. Dagsform har jo litt å si. Vi får se om jeg mister disse ratingpoengene ved neste korsvei eller om jeg har tatt ett lite steg. Deltok jo for å få litt trening før vi skal spille igjen i Skedsmohallen.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.