Høstsesongen

Førstkommende mandag sparkes høstsesongen i gang med en åpen urated lynsjakkturnering. Påmelding her: http://turneringsservice.sjakklubb.no/enroll.aspx?TID=Lillestromapenturatedlyn2017-LillestromSjakklubb

Utover sesongen kommer det til å bli en blanding av langsjakk, hurtigsjakk og lynsjakk samt Østlandsserien. Se terminlista i fra menyen på venstre side.

Nytt for denne sesongen blir tre ting:

  • Vi vil ha en form for poengliga, som vil premiere deltakelse og resultater i turneringene. Denne må nok finpusses litt før den blir bra, men målet er å gjøre det mulig for mange å hevde seg i sin gruppe og fremme deltakelse. Lynsjakken går med 3+2, Langsjakken med 90+30 og hurtigsjakken vil alternere mellom 10+5 over 6 runder og 15+5 over 5 runder.
  • Klubbens medlemmer har nå tre DGT brett som vi vil forsøksvis bruke til live-overføring av interessante partier (Østlandsserie f.eks). Se menyen til venstre for et eksempel på Direkteoverføring.
  • Undertegnede vil forsøke å gi en innføring i de nye regelendringene og bidra til et generelt løft på de aktuelle praktiske konsekvensene av reglene slik at klubbens medlemmer stiller sterkere i turneringer utenfor klubben. Kjennskap til reglene er blitt viktig og kan spare oss for en del uheldige situasjoner.

 

Legg inn en kommentar