Høstsesongen

Førstkommende mandag sparkes høstsesongen i gang med en åpen urated lynsjakkturnering. Påmelding her: http://turneringsservice.sjakklubb.no/enroll.aspx?TID=Lillestromapenturatedlyn2017-LillestromSjakklubb

Utover sesongen kommer det til å bli en blanding av langsjakk, hurtigsjakk og lynsjakk samt Østlandsserien. Se terminlista i fra menyen på venstre side.

Nytt for denne sesongen blir tre ting:

  • Vi vil ha en form for poengliga, som vil premiere deltakelse og resultater i turneringene. Denne må nok finpusses litt før den blir bra, men målet er å gjøre det mulig for mange å hevde seg i sin gruppe og fremme deltakelse. Lynsjakken går med 3+2, Langsjakken med 90+30 og hurtigsjakken vil alternere mellom 10+5 over 6 runder og 15+5 over 5 runder.
  • Klubbens medlemmer har nå tre DGT brett som vi vil forsøksvis bruke til live-overføring av interessante partier (Østlandsserie f.eks). Se menyen til venstre for et eksempel på Direkteoverføring.
  • Undertegnede vil forsøke å gi en innføring i de nye regelendringene og bidra til et generelt løft på de aktuelle praktiske konsekvensene av reglene slik at klubbens medlemmer stiller sterkere i turneringer utenfor klubben. Kjennskap til reglene er blitt viktig og kan spare oss for en del uheldige situasjoner.

 

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.