Runde 3 med live!

Runde 3 av høstturneringen ble avviklet med det første livepartiet overført fra ett bluetooth DGT brett ved hjelp av den nye livechess beta-versjonen som støtter Bluetooth. Du finner selve overføringen i menyen under live høstturnering. Neste runde blir med minimum to live-partier.

Når det gjelder selve runden ble det spilt en del spennende partier. Ole Jørgen – Audun var en offerfest med store komplikasjoner der Audun dro det lengste strået. Dag – Zdenek endte med en kjapp favorittseier, mens Arnulf lenge ga undertegnede problemer med å få utlignet med svart. Lars – Anders var lenge en jevnspilt affære som sluttet med seier til Anders i bondesluttspillet. Resten fikk jeg ikke observert, men det var mye favorittseire.

Bildene er fra Arnulf – Thomas og analysen Ole Jørgen – Audun.

2 tanker om “Runde 3 med live!

 1. Terje Wahl

  Jeg kan tilføye at i partiet Ringstad – Wahl (1-0) spilte jeg kongeindisk forsvar, en åpning som har rykte som «vinn eller forsvinn». Åge parerte elegant min storm mot den hvite kongen, og rensket deretter opp på dronningfløyen. Et lærerikt aspekt ved dette partiet var at min kongeløper, som jo skal være en svært sterk brikke mot slutten i denne åpningen, aldri kom med i angrepet mot den hvite kongen. Mens hvits springer hoppet rundt og tok brodden ut av angrepet mitt.

  Svar
  1. Thomas Pronstad Innleggsforfatter

   Som en kuriositet: Det var det 5. partiet til Åge mot en motstander med FIDE rating standard, så når vi sender inn turneringen i desember vil han få et tall på januarlista garantert. Ellers har vi en del folk på 3 partier nå som trenger å få to partier til for å få et tall (Kildal, Aaneby, Dalberg f.eks) Hvis det er på plass er vi godt rustet til norsk rating forsvinner til nyttår.

   Svar

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.