Lyn på Stjernen

Undertegnede tok turen til Stjernen på søndag for å si hei til IM John Bartholomew, en aktiv Youtube og twitch streamer som arrangerte en meetup og spille en lynturnering. Jeg hadde allerede hatt gleden av å spille med John under forrige torsdags hurtigliga, i et parti som ble langtekkelig forsvarsfokusert på grunn av en unøyaktighet i åpningen.

7 runder lyn, urated, med relativt mange «ikke-klubb-spillere» på startlista. Alt i alt en morsom turnering og kveld der jeg tok med meg de poengene jeg burde med 5/7.

Youtube-kanal:
https://www.youtube.com/channel/UC6hOVYvNn79Sl1Fc1vx2mYA/featured

Resultatliste:
http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Meetup-lynmedIMJohnBartholomew2017-SjakklubbenStjernen

2 tanker om “Lyn på Stjernen

 1. Dag Ulvin

  Høres ut som en lærerik kveld. Tap mot Bertil er til å leve med men jeg har aldri hørt om denne Vitenberg du tapte mot. En kommende stjerne?

  Svar
  1. Thomas Pronstad Innleggsforfatter

   Jepp, en av de yngre som har spilt i det meste jeg har sett av turneringer på Østlandet. Stod 1960 Fide standard på monradkortet. Ser han har gått fra ~1450 til ~1950 på 1 år. Hadde først en bra stilling mot han, så bukka hele kongestillinga og et tårn, men han rota til sluttspillet til et nivå der jeg faktisk hadde gode muligheter. Svendsenpartiet var relativt jevnt og jeg hadde initiativet lenge før han utspilte meg når begge hadde lite tid.

   Svar

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.