4/10 på Nordstrands Hurtig-tirsdag

Jeg tok T-banen opp til Lambertseter to tirsdager på rad etter jobben for å spille i den FIDE-ratede kveldsturneringen «Nordstrand Hurtig-tirsdag». To kvelder med fem partier, 10 min + 5 sek. Etter en treg start den første tirsdagen, gikk det mye bedre den andre kvelden. Sluttresultatet ble dermed 4/10.

Kort sagt, så vant jeg mot motstandere med lavere rating, og tapte mot de med høyere rating enn meg. I to av tapspartiene mot 1400-spillere hadde jeg veldig fine stillinger, før begge partiene gikk tapt i tidsnøden. Tanken på å tilby remis i en god stilling, falt meg aldri inn …

Samlet sett ble det altså en liten nedgang i hurtigsjakk-ratingen denne gangen, men jeg kommer sterkere tilbake.

Her er hele resultatlisten:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NordstrandHurtigtirsdag2017-NordstrandSjakklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.