Litt oppdatering fra uken som gikk

Mye som skjer, så vi tar det raskt og kompakt:

Sist søndag prøvde Thomas P. og Terje W. seg på FIDE-ratet lynsjakk i Stjernen Superjackpot NGP Lyn. Vi hadde tenkt å ta med oss mange nye ratingpoeng tilbake til Romerike, men slik gikk det ikke denne gangen …

Mandag var det siste runde i klubbmesterskapet, der Audun til slutt stakk av med tittelen. Vi gratulerer med disse flotte resultatene:

Hengepartiet fra runden før mellom Arnulf og meg (Terje W.) ble også fullført tidligere den mandagskvelden – og der hadde jeg faktisk forberedt meg grundig – men på feil stilling! En av de bedre sjakkhistoriene …?

FIDE var tidligere ute enn vanlig med sine ratingtall ved dette månedsskiftet, og dermed vil resultatene fra vårt klubbmesterskap først bli synlige ved årsskiftet. Det er derfor lite endring i langsjakk-tallene, mens mange av våre spillere har nye noteringer i lynsjakk og hurtigsjakk. Her er de nye tallene:

http://www.sjakknytt.no/rating/liste/klubb/Lillestrøm/sort/uoffisiell_desc

2 kommentarer til “Litt oppdatering fra uken som gikk

  1. Thomas Pronstad

    FIDE pleier alltid å lansere lista på forrige måneds siste dag. Grunnen til at vi ikke kom med nå, var at jeg måtte vente på Audun – Anders hengepartiet før jeg kunne sende inn ratingrapporten.

    Svar
  2. Thomas Pronstad

    Forøvrig har de norske uoffisielle tallene kommet på sjakknyttsidene også. Dette var nok den siste muligheten for de fleste til å påvirke den norske ratingen før den blir lagt ned til nyttår.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.