Oppsummering av året

2017 nærmer seg slutten og det er naturlig å oppsummere litt.

Lillestrøm sjakklubb har arrangert 18 forskjellige turneringer, 2 tidshandicap, 2 langsjakk, 7 lynturneringer og 7 hurtigturneringer. Av disse har 15 blitt rapportert til rating av en form.

Den suverent sterkeste spilleren som har vært innom var lyn-norgesmester IM Johan-Sebastian Christiansen (2586 på tidspunktet). 3 tittelspillere har vært innom.

Audun vant begge langsjakkene med tilsammen 10,5 poeng av 16 tilgjengelige. Tidshandicap-kongen er Ole Jørgen med 2/2 seire. Flest lyn og hurtig seire har Thomas.
Forsøket på poengliga viser at oppmøte er viktig. Thomas (1 kveld borte) gikk til topps i gruppe over 1750 og Anders Jensen (2 kvelder borte) gikk til topp i Gruppen under 1750. Oppmøtekongen i høst var Åge Ringstad med fullt hus!

Østlandsserie-laget vårt har tatt 3 seire, 1 tap og 1 uavgjort i løpet av 2017. 10 av klubbens spillere har bidratt på laget.

Mest aktive medlem i NGP er Terje Wahl.

Gledeligvis har vi hatt mange nye ansikter innom i år. Dessverre har mange forsvunnet i løpet av året uten å etablere seg. Her kan vi bli bedre på å kartlegge hva de savner og hvorfor de stopper å komme.

4 kommentarer til “Oppsummering av året

 1. Fredrik

  Takk for en flott oppsummering ! Takk også for at du bidrar til at klubben er et sted vi alle gleder oss til å besøke hver mandag 🙂

  Svar
  1. Thomas Pronstad Innleggsforfatter

   Så bra at du gleder deg til mandager, det gjør jeg også. Flott gjeng. Målsetning for det nye året må vel være å få løftet spillet opp på et jevnt nivå bedre enn årstallet 🙂

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.