Noen resultater fra Oslo og Bærum

Siden det bare er plass til 8 spillere i kandidat-turneringen i Berlin, så må Lillestrøm-spillerne finne andre steder å flytte brikkene …

Anders Jensen deltok i sjette runde av Hurtigligaen på Stjernen torsdag kveld. Der ble det 2,5 av 5 mulig i Gruppe 2, som er et helt all right resultat.

Audun Kvam deltar denne våren også i Mesterklassen i klubbmesterskapet i Nordstrand Sjakklubb, der det fortsatt er mulighet for medaljeplass:

På lørdag tok undertegnede (Terje W) turen til NTG Hurtigsjakk i Bærum (15 minutter med null tillegg). Etter å ha fått premie i C-klassen forrige gang jeg var på NTG, prøvde jeg meg denne gang B-klassen. Resultatet ble 2/7, med en fin seier mot en 400 poeng høyere ratet Nordstrand-spiller, en walk-over, og et bittert tap i det første partiet, der jeg stod bonde over da sluttspillet startet, men surret bort alt. Det blir sluttspill-trening fram til Landsturneringen i sommer!

Tidligere Lillestrøm-spiller (nå Asker) Ståle Nilsen gjorde et bra resultat i B-klassen, med 4/7. Her er alle resultatene fra NTG:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.