Ukens resultater

Zdenek stormer videre i Lillestrøms vårturnering, og har enda ikke avgitt poeng etter fire runder. Denne gang var det Åge som ble slått. Dag og Audun, som begge har brukt opp sine to fraværskvelder, følger et helpoeng bak. Største ratingpoeng-plukker så langt er Tom Dalbak (+60). Her er rundens resultater:

Og her er tabellen etter fire runder: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromVarturnering2019-LillestromSjakklubb

I fjerde runde av OSS Vårturnering 2019 klarte omsider hjemmelagets mann å slå Lillestrøms utsendte. Og noen sensasjon var det vel ikke, siden ratingforskjellen var mer enn 500 poeng …

T Wahl (1285) – M Rolstad (1808): 0-1

Det var Kongeindisk angrep mot Siciliansk forsvar, og ingen brikker ble byttet de første femten trekkene. Svart stod litt bedre mesteparten av partiet, men det var slett ikke håpløst. Og hadde jeg gått på med bonden til e5 her i trekk 24, så kunne det ha blitt veldig spennende:

Mitt trekk 24 Sxg4?! var nok ikke like bra (Stockfish sier -1).

Partiet fikk en særdeles brå avslutning da lynsjakkrefleksen tok over, i troen på at jeg kunne lure den svarte dronningen med 27 Lh3?? Ikke før hadde jeg sluppet brikken, så kom 27…Sf3+!! og dermed var det bare å finne veien til Nationalteateret Stasjon.

Denne helgen er det matcher i seriesjakken både lørdag og søndag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.