Oppsummering ved midtsommer

St.Hans er unnagjort, og det er mindre enn to uker til Landsturneringen starter i Larvik. I øyeblikket er det fire Lillestrøm-spillere påmeldt der:

  • Audun Kvam (mester-klassen)
  • Åge Ringstad (klasse 3)
  • Terje Wahl (klasse 4)
  • Tom Dalbak (klasse 5)

Jeg har gjort en liten opptelling av resultatene fra vårsesongens mandager i klubben, og de viser veldig god spredning når det gjelder førsteplassen i turneringene. For kvelder registrert på Turneringsservice har jeg notert 2 kvelder med seier for henholdsvis Thomas P og Ole Jørgen, mens Audun, Trond J, Fredrik, Zdenek og Mohammed alle har vunnet en turnering. I tillegg har det vært noen improviserte mandagskvelder med resultat ført på papir.

Og så var det selve vårturneringen, selvsagt. Der vant Dag foran Zdenek, mens Kyrre vant foran Åge blant de noe lavere ratede spillerne. Her er premievinnerne:


Høstens terminliste er ikke helt klar enda, men vi setter i gang når Skedsmohallen åpner. Sannsynligvis starter høstturneringen i langsjakk mandag 9. september, men vi satser på å ha minst en FIDE-ratet turnering med kort betenkningstid før den tid. Mer info og terminliste følger i løpet av sommeren.

God sommer!

3 kommentarer til “Oppsummering ved midtsommer

  1. Trond Jacobsen

    Det ser ut til at overgangen til Lillestrøm sjakklubb endelig er i boks. Da blir også klasse 2 også representert under NM. Hilsen Trond Jacobsen

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.