NRK – Meningsmåling i Kindredsaken

Jeg er blitt oppringt av NRKsporten som tydeligvis tok opp en meningsmåling blant landets sjakklubber om Kindredsaken. Jeg svarte vi ikke hadde noe klart standpunkt og ikke var sikre på om og hvordan vi ville stemme på kongressen. Når han da gravde videre uttalte jeg på vegne av klubben det trolig blir en nei om vi avgir en stemme og en ja og en nei om vi avgir to stemmer.

Selvfølgelig binder ikke dette klubben på noen måte og er kun til informasjon. Jeg hadde aldri drømt om at en sak i sjakknorge ville bli så stor at riksmedia holder meningsmålinger blant kongressdeltagere.

I den sammenheng bør vi vel også begynne å få tatt en avgjørelse om hvem om noen som går på kongressen og hvordan vi virkelig skal stemme! 🙂

1 kommentar til “NRK – Meningsmåling i Kindredsaken

  1. Terje Wahl

    He-he, vi var begge i litt ukjent farvann i dag: Mens du ble intervjuet av NRK-sporten, så ble jeg intervjuet av NRK Østlandssendingen om UFOer!

    Men tilbake til saken – det ryddigste vil nok være om du (som styremedlem) gjør en rask email-forespørsel til alle medlemmene, nå som alle fakta og oppdaterte dokumenter er på bordet. Så får Styret konkludere om det skal avgis en eller to stemmer på Kongressen. Medlemmene kan velge om de vil la være å svare på mailen, eller svare med kopi til alle, eller bare svare til deg som avsender.

    De siste emailene jeg sendte ut i vårsesongen skal ha komplett email adresseliste.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.