NSFs kongress og Kindredsaken

Lillestrøm sjakklubb (LSK) har nå avklart sitt syn på Kindredsaken. LSK sender to delegater til Norges Sjakkforbunds kongress i Larvik 7.7.2019 (kongressen). Dette er maksimalt antall delegater fra LSK. Delegatene er Audun Kvam og Terje Wahl.

Meninger om Kindredsaken er innhentet fra så mange medlemmer som praktisk mulig med kort frist. Konklusjonen er at klubben er delt i Kindredsaken med en svak overvekt av motstandere av avtalen.

Klubben representeres på kongressen av en delegat som i utgangspunktet er for avtalen med Kindred, og en som er mot. Klubben har imidlertid valgt å stole på delegatenes sunne fornuft. Skulle noe inntreffe før eller under kongressen som gjør at en eller begge delegatene endrer mening kan delegatene stemme deretter. LSKs delegater står dermed fritt i kongressens avstemning i Kindredsaken.

Alle involverte ønskes en god kongress!

3 kommentarer til “NSFs kongress og Kindredsaken

 1. Dag Ulvin

  Begge delegater ble på livefeed observert sittende i salen kl 22.40 under valget til leder i NSF. Bra jobba å holde ut!

  Svar
  1. Anders

   Ja skikkelige linselus vi har der. Hihi
   Takk til Audun og Terje for seriøs representasjon av klubben.

   Svar
 2. Terje Wahl

  Det ble lang dags ferd mot natt på på sjakk-kongressen, ja. Heldigvis fant man et godt godt kompromiss før møtet startet når det gjaldt stemmerett/antall delegater for den nyopprettede storklubben. Og man unngikk heftige personangrep i debatten.
  Kindred-forslaget falt med veldig klar margin, og presidenten fikk deretter «tilgivelse», mens det ble valgt inn to nei-representanter i Styret. Et brukbart kompromiss og et forsøk på å gå videre. Selv om den nye klubben Offerspill ikke ble representert i Styret umiddelbart, så er det nok sikkert en styreplass ledig ved neste års kongress dersom klubben i praksis viser seg å være en aktiv storklubb.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.