Spenning til siste slutt-lyn

Hele 16 spillere møtte opp til uratet lynsjakk alle-mot-alle denne mandagen. Og som vanlig når lynsjakk står på programmet, så var det noen som mente at klokka gikk usedvanlig fort …

Thomas Pronstad startet som en kanonkule med 12 seire på rad, men gikk så på et tap mot Dag Ulvin i runde 13. Dag hadde avgitt et halvpoeng tidligere på kvelden, og ledet derfor med et halvt poeng før siste runde. Thomas rundet av med seier, mens Dag tapte i siste runde mot Mohammed Farhood. Og dermed endte Thomas som kveldens vinner med 14 / 15, med Dag, Fredrik og Ole Jørgen på de neste plassene.

Ellers må nevnes at klubbens aller nyeste medlem Jonas Heggedal gjorde en flott debut med 7 / 15, og at Lars Brodal var tilbake ved sjakkbrettet igjen.

Her er hele resultatlisten … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Lyn-alle-mot-alle2019-LillestromSjakklubb

Neste mandag står det FIDE-ratet hurtigsjakk på programmet i klubben. Det vil komme litt mer info om reglene og eksakt tidspunkt for turneringsstart. Det er mulig å melde seg på her:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/invitation.aspx?TID=LillestromHurtig2019September-LillestromSjakklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.