Hurtig turnering i et lite rom

Det var litt drama ved oppmøtet denne mandagen, da manglende online info-kalendersystem i Skedsmohallen hadde resultert i dobbeltbooking i kafeteriaen. Og siden de andre trengte storskjerm, så endte Lillestrøm Sjakklubb i et nokså trangt rom.

Men tusen takk for godt humør og sporty innstilling – vi klarte å arrangere vår FIDE-ratede hurtigsjakk-turnering med hele 18 deltakere. Og ja – det ble varme pølser denne gangen også!

Heder og ære til turneringssjef Thomas som gikk helt til topps med meget sterke 5 / 5 og en ratingprestasjon på hele 2574 – som er stormesternivå! Og nå begynner det å bli virkelig å bli mange gode spillere i klubben. … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromHurtig2019September-LillestromSjakklubb

Av helt nye spillere, så fikk Mohammed notert fem partier mot ratede spillere, og han vil dermed få offisiell FIDE-rating i hurtigsjakk ved neste månedsskifte. Jonas og Kenneth fikk notert 4 partier mot ratet motstand, og vil trenge ytterligere en hurtigsjakk-turnering før de får FIDE-rating i denne disiplinen.

Kommende mandag starter klubbmesterskapet i langsjakk. Mer om det senere.

En ekte «familiegaffel» som avslutning på en sterk turnering!

Avslutningsvis: Audun melder at det var 11 barn med på første dag av barnesjakk-kurset.

2 kommentarer til “Hurtig turnering i et lite rom

    1. Ole Jørgen

      Jeg syntes det er viktig å hjelpe talenter opp og frem. Legge forholdene tilrette for talentutvikling for unge og håpefulle gjør jeg med glede 😀

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.