Jevnt i lyn-teten

Audun Kvam og Thomas Pronstad delte førsteplassen med 11,5 poeng i klubbens FIDE-ratede september-lynturnering. Unge Ask Amundsen (Strømmen) tok tredjeplassen. Det var til sammen 13 spillere som trosset høstferie og friidretts-VM for å spille lynsjakk denne kvelden.

Av våre nye spillere kommer både Mohammed Farhood og Kenneth Rønningen til å få offisiell lynsjakk-rating fra FIDE ved neste månedsskifte. Største sanker av ratingpoeng denne gangen var Åge Ringstad, som plusser 47 poeng på sin lyn-rating, såvidt jeg kan se.

Resultatlisten finner dere her … http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromLynSeptember2019-LillestromSjakklubb

Turneringssjef Thomas hadde full kontroll på datamaskinen også, og sendte tre elektroniske brett live ut på Internett i alle 13 rundene. Man kan spille igjennom de partiene her … https://lillestromsjakk.no/dgtlive/lyn-sept-2019/

Vi gjør oppmerksom på at det finnes enkelte svake trekk i noen av de partiene …

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.