Fischer i ferien

Det var Fischer-sjakk (Fischer Random) med 5 min + 3 sek betenkningstid denne mandagen i vinterferien. Blant de syv som spilte i turneringen, viste Ole Jørgen og Per Emil seg klart best, og Ole Jørgen vant det innbyrdes oppgjøret. Ellers var det den vanlige forvirringen og fortvilelsen blant både gamle og nye random-spillere, etter hvert som tårn plutselig forsvant, rokeringer måtte diskuteres og merkelige matt-situasjoner plutselig dukket opp fra intet. Samt at noen ble så fascinert av den merkelige stillingen på brettet, at de helt glemte å se på klokken.

Her er resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Random-Februar2020-LillestromSjakklubb

Vi hadde god hjelp fra datamaskinen til å sette opp sære utgangsstillinger …

Videre utover våren blir det mye langsjakk på mandagene, kun avbrutt av litt lynsjakk dagen etter den siste seriesjakk-helgen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.