Ludy rett til topps

Vårt nyeste medlem Ludy Helsio Paulo Sousa tok en knepen seier i den uformelle lynsjakkturneringen som etterfulgte årsmøtet. Her er resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Aarsmoetelyn2020-LillestromSjakklubb

Det kan også nevnes at den sent ankomne Thomas P. hevdet seg meget godt i sin egen lille turnering mot de som hadde walk-over i hovedturneringen.

Mandag 17 februar er trolig noen av klubbens medlemmer på vinterferie, men for de som tar turen innom Skedsmohallen den kvelden, så blir det en uformell turnering med Fischer-sjakk («Fischer Random») der vi lar datamaskinen trekke utgangsstillingen på brettet. Betenkningstid? Jeg foreslår 5 min + 3 sek. Noen som ønsker at vi skal ha lengre betenkningstid?

Her er forresten tabellene for seriesjakken:

To runder gjenstår, og gruppeseier er innen rekkevidde for vårt førstelag.
Det ble en tøff debut for andrelaget vårt i seriesjakken. Men i den siste runden stiller vi med samme mannskap som sikret et poeng i den første runden …

2 kommentarer til “Ludy rett til topps

  1. Dag Ulvin

    Noe må ha skjedd i kampen Strømmen-Moss 2. Nå står Strømmen oppført som vinner av den kampen i Turneringsservice og har 7 poeng, likt med oss.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.