Fem fra LSK deltok i spillsjakk sin testturnering

Audun, Dag, Ole-Jørgen Thomas og Åge deltok i testturneringen av Sjakkforbundets satsning spillsjakk.no. Dette er en server for å arrangere turneringer for norske spillere. For deltakelsen mottar Lillestrøm sjakklubb 250 kr.

Selve turneringen endte med Thomas på 4. plass med 7/9, Dag på 11. med 6,5, Ole-Jørgen på 16. med 6, Audun på 31. plass med 6 og Åge på 69. med 4,5.

Av minneverdige øyeblikk jeg fikk med meg var undertegnede sin seier over IM Helge Nordahl kanskje det største, men også morsomt var siste rundes seier i 13 trekk (Se om du ser fellen jeg la opp med svart etter 9. Ne2): Thomas med svart:

6 kommentarer til “Fem fra LSK deltok i spillsjakk sin testturnering

 1. Dag Ulvin

  Fin felle Thomas, og du spilte bra for det meste syntes jeg. Det var litt vanskelig å vite når neste runde starta. Min strategi ble å følge Thomas parti etter at mitt parti var fredig, da hans partier for det meste varte til begge hadde mindre enn 10 sek igjen på klokka. Jeg fikk på den mpte sett mange Thomaspartier.

  For min del var det mest minneverdige partiet i 1. runde. Uten oppvarming ble det da tap på tid i et helt jevnt parti mot en spiller rata ca 1000 poeng lavere. Trolig var det den nye Magnus Carlsen jeg spilte mot der. Deretter ble det mye kaos.

  Både Ole Jørgen og Thomas hadde flotte starter men trenger mer kondistrening ser det ut til! 🙂 Åge visste jeg ikke var med engang, når jeg søkte Lillestrøm SJakklubb kom det bare opp tre spillere. Kanskje han meldte seg på seint og stod oppført uten klubb, men 50% var vel omtrent etter rating?

  Svar
 2. Anders

  Flott resultatt Thomas og egentlig alle. Kull kombinasjon som til og med gå matt !!
  P.s. find en feil i overskriften til innlegget 😉

  Svar
 3. Terje Wahl

  Thomas sitt parti mot turneringsvinner Andreas Skotheim ble omtalt i Aftenpostens sjakkspalte onsdag 13 januar!

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.