God sommer!

Så var korona-vårsesongen 2021 unnagjort i Lillestrøm Sjakklubb. Etter at Sjakkforbundet igjen ga tillatelse til å spille den vanlige tidskontrollen 3 min + 2 sek avsluttet vi denne mandagen med en vanlig lynsjakkturnering, uten rating. Denne gang var vi 7 spillere, og gjennomsnittsalderen var vesentlig lavere enn vanlig, siden Filip og Vetle hadde tatt turen innom Skedsmohallen.

Fredrik var i storform denne kvelden, og vant med knallsterke 6 seire av 6 mulige. Deretter fulgte Ole Jørgen (5/6) på en klar andreplass, mens juryen ikke klarte å bestemme hvem av Audun og Zdenek (begge med 3,5 poeng) som hadde best kvalitet i kampen om tredjeplassen.

Nå er det sommerferie i Skedsmohallen, men for de som ønsker å følge med litt, så skal det altså i Oslo spilles et norgesmesterskap for Eliteklassen i dagene 2 – 10 juli. Der står det 8 norske stormestre og en rekke IM’er på startstreken.

Og langt ut på høsten skal altså Magnus Carlsen ut i ny VM-match, denne gang mot jevngamle Nepo fra Russland. Men innen den tid er vi forhåpentligvis godt i gang med en mer normal høstsesong her i klubben.

Når det gjelder høstens program, så er det lov å komme med synspunkter i kommentarfeltet her. Er det mest stemning for at klubbmesterskapet i langsjakk spilles i 8 påfølgende uker (slik vi gjorde i fjor), eller skal vi variere mellom langsjakk og hurtig/lyn-turneringer gjennom hele høstsesongen – slik vi har pleid å gjøre?

God sommer til alle sammen. Hold dere friske, og så ses vi ved sjakkbrettet til høsten.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.