September-lyn

Det var en fin blanding av klubbveteraner og nye fjes som møttes til lynsjakk denne mandagen. Ikke uventet var det de to høyest ratede spillerne, Dag Ulvin og Thomas Pronstad, som tok de to første plassene. Dag imponerte med ni strake seire! Nesten litt synd for ham at dette ikke var en FIDE-ratet turnering.

Tredjeplassen gikk til Trond Jacobsen fra Jessheim, som tok 7 av 9 mulige. Og ingen av våre nye spillere Filip, Lucas, Peder og Vetle dro poengløse hjem denne kvelden. Alle resultatene ser du her:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=SeptemberLyn-2021-LillestromSjakklubb

Klubbmesterskapet i klassisk sjakk («langsjakk») starter mandag 13. sept. kl 18:00. Mer info om dette kommer de nærmeste dagene, inkludert litt mer om FIDEs spilleregler, siden vi har noen nye og urutinerte spillere.

Og når det gjelder parkering ved Skedsmohallen: Husk at det også er en parkeringsplass bak Skedsmohallen, hvis det er trangt på den vanlige parkeringsplassen. Man må kjøre 100 meter lenger før man svinger inn til parkeringsplassen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.