Litt mer info om sesongen

Andre runde i klubbens høstturnering spilles mandag 27 sept kl 18:00. Runden settes opp med de spillerne som er til stede i lokalet kl 18:00 og de som har meldt ifra på forhånd at de kommer litt forsinket.

Nylig var Sjakkforbundets frist for påmelding til seriesjakken 2021/2022. Det gjenstår å se hvordan korona og influensaer utvikler seg gjennom høsten og vinteren, men vi valgte å melde på et lag i 2. divisjon. Vi er såpass mange spillere i klubben nå, at vi bør kunne klare å stille fullt lag (4 spillere) i alle lagkampene. I utgangspunktet legges FIDE-rating til grunn for laguttaket, og så går vi nedover på rating-listen i lys av hvem som kan spille den dagen. For bortekamper må det også tas litt hensyn til transport når laget skal settes opp (førerkort, bil).

Forbundet har satt av disse helgene til seriesjakken: 30.–31. oktober 2021, 4.-5. desember 2021, 8-9. januar 2022, 5.-6. februar 2022, 5.-6. mars 2022

Når det gjelder hjemmekampene, så vil det bli vurdert etter hvert om vi skal leie et lokale den helgen, eller spille der vi har pleid å ha hjemmekampene. Mer info når vi ser rundeoppsettet fra Sjakkforbundet og smittetilstanden i landet.

Det er et par nye spillere på vei inn i klubben vår, fra andre klubber. Mer info om det når Forbundet har bekreftet overgangen.

Høstens langsjakkkturnering vil være ferdigspilt 8 november. Deretter vil det komme noen mandager hvor vi kan ha FIDE-ratet lynsjakk eller hurtigsjakk før julen setter inn. Hva har medlemmene mest lyst til å spille i november og desember? Turneringene må registreres i Sjakkforbundet/FIDE et par uker i forkant.

For øvrig, gratulasjoner til vår sambygding Ask Amundsen (Strømmen) som gikk hele 101 ratingpoeng fram under Norway Chess Open for et par uker siden! http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=NorwayChessOpen2021-OfferspillSjakklubb&group=Elo

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.