En runde igjen

Det gjenstår en runde av Vårturneringen 2022 her i klubben. I Runde 6 ble det spilt på 5 bord, og mange av partiene ble nokså korte (13 trekk, 24 trekk, 24 trekk, 24 trekk). Bare remis-partiet mellom Tom og Åge pågikk da klokka nærmet seg ni, og også dette partiet var ferdig lenge før stengetid.

Ivar, Anders og Terje W vant sine partier, mens Thomas spilte en rask remis med svarte brikker mot Audun på toppbordet.

Før siste runde, så leder Thomas med 5 poeng, foran Ivar (4,5) og Audun (4). I gruppen av spillere som startet sesongen med mindre enn 1500 i rating er det svært jevnt mellom Fetsund-duoen Tom og Terje. Dersom disse møtes i siste runde, så kåres vinneren der. Men dersom begge taper i siste runde, så har både Vetle, Enrique, Åge og Knut mulighet til å gå til topps i denne gruppen! Her er resultatlisten etter seks runder: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LillestromKlubbmesterskap2022v-LillestromSjakklubb

For øvrig hadde vi et hyggelig besøk av den norsk-talende tyske sjakkspiller André Barna (med rating på 2100-tallet) som nå bor i Rælingen. Han spilte lynsjakk med noen av våre spillere etter hvert som langsjakk-partiene ble ferdige.

Filip (svarte brikker) lurte Terje i åpningen med en skummel avdekkertrussel (-2) i den sicilianske dragen. Partiet snudde imidlertid senere etter et noe tvilsomt løper-offer fra Svart.

Siste runde i turneringen spilles mandag 23. mai kl. 18:00.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.