Jevnt i hurtig-teten

Det var jevnt i teten i vår FIDE-ratede klubbturnering i hurtigsjakk denne mandagen. Trond slo Audun i deres innbyrdes oppgjør, men ble «svindlet» av Terje i et meget publikumsvennlig parti. Dermed endte både Audun og Trond på 4 poeng, med Trond foran på Berger-kvalitet. Her er alle resultatene: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=LSK-Hurtig-des-2022-LillestromSjakklubb

I tillegg til turneringen var det i løpet av kvelden også sjakk-trening for ukrainske Iulianiia, og Audun hadde en gjennomgang av sitt remis-seriesjakk-parti fra Hønefoss, under mottoet «det lønner seg å ikke gi opp».

Mandag 19. desember blir siste klubbkveld før jul. Da blir det hyggelig juleprat og etter hvert en uformell lynsjakkturnering (med prating, uten rating).

I romjulen spilles VM i lynsjakk og hurtigsjakk, men uten Lillestrøm-spillere. https://www.chess.com/news/view/2022-fide-world-rapid-blitz-participants

Derimot blir det åpent NM i hurtigsjakk 7-8 januar, og der er noen av våre spillere påmeldt. http://turneringsservice.sjakklubb.no/enrolled.aspx?TID=ApentNMihurtigsjakk2023-Konnerudsjakklubb

Helgen deretter er det seriesjakk-runde. Vårt førstelag skal spille hjemme mot Drammen lørdag 14. januar og borte mot Tønsberg søndag 15. januar. Andrelaget skal spille hjemmekamp mot Asker-2 på søndagen. Det kan bli noen endringer i den planlagte lagoppstillingen for andrelaget, i lys av hvem som må spille på førstelaget de to dagene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.