Mye lynsjakk før jul

Det har vært mye uformell lynsjakk de siste dagene. Vår klubbmester fra 2015, Thomas Ager Ryen, er på vei tilbake til klubben igjen. Thomas har nettopp flyttet til Lillestrøm, og hadde innflytningsfest med lynsjakk 17. desember. Det var 10 deltakere, og øverst på tabellen endte Dag Ulvin med full score 9/9, foran Audun Kvam og Ole Jørgen Aannestad med 7/9.

Mandag 19. desember var det juleavslutning med lynsjakk i Skedsmohallen, og der vant Thomas Pronstad med 9/9 foran Dag og Ole Jørgen på henholdsvis 8 og 7 poeng. I denne turneringen hadde for øvrig Tom Dalbak en forrykende start med tre strake seire. Her er resultatlisten: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=Julelyn-2022-LillestromSjakklubb

Neste klubbkveld ser ut til å bli allerede mandag 2. januar (både vaktmesteren og nettsiden indikerte at Skedsmohallen er tilgjengelig den dagen). Da blir det mer lynsjakk uten rating.

Terminliste for vårsesongen vil bli utarbeidet i løpet av romjulen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.